En af Danmarks største
Umbraco partnere

Vi er Umbraco Certified Gold Partner, har udviklet over 100 løsninger på platformen og er rigtigt glade for Umbraco.

Vil du høre mere om mulighederne med Umbraco, og hvad Twins Solutions kan gøre for dig?

Book inspirationsmøde

 • Umbraco - What you share is what you get
 • Umbraco - Nobody owns a movement
 • Umbraco - Small is the new big
 • Umbraco - Dont worry be umbraco

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes i samspil med vores kunder. Derfor arbejder vi altid med en tæt kundedialog både igennem idé genererings -, udviklings -, og implementeringsfasen, for således at sikre solide løsninger, der afspejler kundens forretning og strategi. For Twins er det en æressag at levere løsninger, som opfylder jeres behov og optimerer den digitale tilstedeværelse.

The friendly CMS

Hos Twins Solutions har vi arbejdet med Umbraco siden det blev til, og vi har udviklet mere end 100 løsninger på platformen. Derfor har vi et solidt kendskab til Umbraco, og kan fungere som jeres Umbraco partner, både hvad angår rådgivning, udvikling og implementering.  Sammen kan vi skabe den helt rigtige løsning – selvfølgelig med udgangspunkt i jeres forretning og behov. 

Umbraco er et meget populært Content Management System og hos Twins Solutions forstår vi hvorfor. Platformen er brugervenlig – det er nemt at redigere indhold og tekster. Umbraco har desuden gode integrationsmuligheder, således at platformen kan integreres med andre platforme såsom sociale medier, nyhedsbreve og mobile platforme.  Samtidig er Umbraco open source og baseret på .Net platformen fra Microsoft, hvilket sikrer et solidt udviklingsmiljø og ingen licenser eller opdateringsaftaler. Umbraco er en professionel og gennemtestet platform, hvor kun kreativiteten sætter grænser.

Vi har igennem tiden udviklet mange løsninger på Umbraco-platformen, og har blandt andet udviklet løsninger til Arbejdernes Landsbank, Naturstyrelsen, Arbejdsmarkedsstyrelsen og Søfartens Arbejdsmiljøråd.

5 grunde til Umbraco

 • Brugervenlighed
 • Fleksibilitet
 • Integrationsmuligheder
 • Umbraco Community
 • Adgang til kildekode

Twins og Umbraco

Hos Twins Solutions er vi certificeret Umbraco guld partner, og i vores team indgår flere Umbraco specialister. Dette er jeres garanti for, at vi altid er opdateret på seneste trends, opdateringer og muligheder i Umbraco. Twins Solutions er i dag en aktiv del af Umbracos Community, hvor vi både bidrager og lærer nyt.

Fakta om Umbraco

 • Startet i Danmark i 2005
 • 100.000+ kørende websites
 • Mere end 2.400 certificerede udviklere
 • Mere end 220 certificerede partnere
 • Mere end 500.000 installationer fra Microsofts Web Platform Installer

Hvor overbevist er du om, at vi med Umbraco,
kan gøre en forskel for din forretning?

Det ser ikke godt ud!
Helt og aldeles overbevist
0%

Kunne du tænke dig at vide mere om Umbraco, og de fordele der er ved denne platform?

 

25%

Måske er du interesseret i at holde dig opdateret omkring Umbraco, vores cases og andre spændende emner? I så fald kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

50%

Se hvordan Nyborg kommune har brugt platformen til at styrke deres digitale formidling, og samtidig brande Nyborg for både turister og tilflyttere.

Case: Nyborg Kommune - Digital oprustning skal sikre plads i verdensarvenNyborg Slot - lille


Med implementeringen af et nyt website har Nyborg Kommune fået en online tilstedeværelse, hvor fortællingen om Nyborgs fantastiske historie og kulturarv ikke blot formidles og udfoldes, men tilmed også bliver levendegjort.

Se case

75%

Kunne du tænke dig at høre, hvad en af vores kunder siger om deres løsning på Umbraco platformen?

”Vi har ønsket at bygge et digitalt univers, som giver en fornemmelse af alt det, der er med til at gøre Nyborg til verdensarv. Efter et udbud faldt vores valg på Twins løsning, fordi den lever op til vores krav om en driftsikker og meget fleksibel webløsning, vi selv kan arbejde videre med”

-Østfyns Museer, Troels Malthe Borch.

100%

overbevist - nemlig, Umbraco er et rigtig godt valg, hvis du vil have et brugervenligt og fleksibelt CMS system. Hvad venter du på?

Få overblik over dine digitale muligheder


Udnytter du dit potentiale på nettet? Fjern tvivlen ved at booke et inspirationsmøde med en webekspert. Det er gratis og uforpligtende!

Send os en mail, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt. Vi kan mødes hos os eller hos dig.

Book inspirationsmøde