Få digital indflydelse med
Sociale medier

Sociale medier og de mange online interaktionsmuligheder er ikke blot envejs kommunikation og gratis markedsføringskanaler. Det er måden hvorpå brands, borgere og privatpersoner agerer med hinanden online og skal derfor tages ligeså alvorligt som alle andre touchpoints med kunder, medlemmer og brugere.

Find ud af hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse på sociale medier.

Book inspirationsmøde

Social media

Din digitale adfærd

Meget af det, der foregår på internettet i dag, er mere eller mindre offentlige samtaler. Vi bruger faktisk langt det meste af vores tid på nettet på at interagere med personer, brands og virksomheder i vores netværk gennem sociale medier. Og derfor er det vigtigt, at du også er til stede her. Vi rådgiver dig om din digitale tilstedeværelse og tilpasser din adfærd på sociale medier bedst muligt i forhold til dine ressourcer og i forhold til din strategi.

 

Hvem er du..?

Vi tilbyder rådgivning, uddannelse og hjælp til eksekvering i tre grundlæggende pakker: 

Rookie Nybegynder

Du har ingen eller lidt erfaring med sociale medier og har brug for sparring på et helt grundlæggende niveau. Vi sikrer at du kommer godt fra start inden for 1-2 uger, uden at tage al din tid. Du får konkrete råd der er lette at implementere. 

Medium Godt i gang

Du er godt i gang med sociale medier og vil tage din digitale adfærd til det næste niveau. Vi laver et servicetjek på dine social media-aktiviteter og integrerer din adfærd i din overordnede marketing- og kommunikationsstrategi. 

Max Superbruger

Du er superbruger og har sociale medier på dagsordenen i den overordnede digitale strategi. Vi sikrer dig en meningsfuld forankring og hjælper med eksekvering, planlægning og generel community management. 

Hvor overbevist er du om, at vi med sociale medier, 
kan gøre en forskel for din forretning?

Det ser ikke godt ud!
Helt og aldeles overbevist
0%

Kunne du tænke dig at se mere om sociale medier, deres udvikling og muligheder?:

 

25%

Måske er du interesseret i at holde dig opdateret om sociale medier, vores cases og andre spændende emner? I så fald kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

50%

Hør hvad vores Social Media Rådgiver, Esben Spangsege, betegner som de største muligheder ved at implementere sociale medier i forretningsstrategien.

"Sociale medier er ikke kun en markedsføringsplatform. Det er et praktisk, taktisk og strategisk værktøj, der kan hjælpe med at løse konkrete udfordringer i din virksomhed. Og tænkes din forretning som en social business, kan branding, kommunikation og markedsføring være en afledt effekt”

 

-Esben Spangsege, Social Media Rådgiver

75%

Kunne du tænke dig at høre mere om sociale medier og dine muligheder?

Es 

 

 

 

Kontakt:

Social Media Rådgiver
Esben Spangsege
29 89 55 60
ehs@twins.net  

100%

Præcis! Tilstedeværelse på sociale medier er en effektiv måde at interagere med dine kunder - så hvad venter du på?

Få overblik over dine muligheder på sociale medier


Udnytter du dit potentiale på nettet? Fjern tvivlen ved at booke et inspirationsmøde med en social media rådgiver. Det er gratis og uforpligtende!

Send os en mail, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt. Vi kan mødes hos os eller hos dig.

Book inspirationsmøde

Cases