Mød jeres brugere hvor de er med
mobil tilstedeværelse

Er I til stede på mobile enheder? Hvis ikke går I formentligt glip af både klik, leads og omsætning. Apps, responsive design eller mobile website – uanset behovet kan Twins Solutions levere løsningen.

 

Vil du vide hvad mobil tilstedeværelse kan gøre for jeres organisation?

Book inspirationsmøde

  • Responsive webdesign
  • Kan du findes på google map?

Et nyt brugsmønster

Antallet af mobile enheder såsom smartphones og tablets vokser eksplosivt for tiden.

Man taler om, at der snart vil blive besøgt flere sider fra mobile enheder end fra computere. Ifølge amerikanske Forrester Research er konverteringsraten faktisk højere for kunder der besøger en webshop fra en iPad, end den er for kunder der besøger med en almindelig pc. Derudover har disse kunder også en tendens til at købe for helt op imod 20 % mere pr. salg.

Derfor er det oplagt, at overveje om jeres digitale tilstedeværelse er optimeret til mobile enheder.

Cost/Benefit betragtning

Det er ikke uden omkostninger at opnå en god mobil tilstedeværelse. Derfor gør Twins Solutions en dyd ud af at identificere, hvilke informationer og features, der er vigtigst for jeres mobile brugere. Herved undgår vi unødig udvikling, der ikke skaber værdi.

Mobil strategi

Jeres strategi for mobil tilstedeværelse bør altid tage afsæt i jeres brugeres behov og jeres kommunikationsbehov. På den baggrund vælges om I har brug for en app, et mobil site eller et website i responsive design.

Mobil er ikke bare mobil

Der findes et utal af mobile platforme - iOS, Android, Windows 8, Windows Phone og Black Berry - bare for at nævne nogle. Twins Solutions hjælper jer naturligvis med at tage stilling til, hvilke platforme der er vigtige for jer. 

Hvor overbevist er du om, at vi med mobil tilstedeværelse, 
kan gøre en forskel for din forretning?

Det ser ikke godt ud!
Helt og aldeles overbevist
0%

Kunne du tænke dig at lære mere om brugen af mobile enheder?

 

25%

Måske er du interesseret i at holde dig opdateret omkring mobil tilstedeværelse, vores cases og andre spændende emner? I så fald kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

50%

Se hvordan, Naturstyrelsen har brugt mobil tilstedeværelse til at styrke og forbedre fleksibiliteten og brugervenligheden for deres brugere.

Case: Naturstyrelsen - Mobil tilstedeværelse skal optimere brugervenlighed og fleksibilitetUin2


Et nyt website blev udviklet og implementeret for Naturstyrelsen. Foruden den almindelige desktopvisning, som kan anvendes hjemmefra når turen skal planlægges, er der udviklet en mobilvisning af sitet. Sitet er derfor funktionelt, brugervenligt og giver brugerne en større fleksibilitetsgrad når de skal ud i naturen.

Se case

75%

Kunne du tænke dig at høre mere om mobil tilstedeværelse og dine muligheder?

Mla 

 

 

Kontakt:

Business Developer
Michael Lund-Andersen 
26 17 34 01
mla@twins.net  

100%

Præcis! Mobil tilstedeværelse gør det nemmere at kommunikere med flere af dine brugere. Hvad venter du på?

Få overblik over dine digitale muligheder


Udnytter du dit potentiale på nettet? Fjern tvivlen ved at booke et inspirationsmøde med en mobil-ekspert. Det er gratis og uforpligtende!

Send os en mail, så kontakter vi dig og finder et tidspunkt. Vi kan mødes hos os eller hos dig.

Book inspirationsmøde