Skab gode brugeroplevelser gennem
informationsarkitektur

Ville du nogensinde bede en bygningskonstruktør om at opføre et fem etagers bygningsværk uden en gennemtænkt struktur?
Nej vel. På samme måde ønsker vi heller ikke at udvikle et website uden at den gode brugeroplevelse er sikret gennem veludført informationsarkitektur (IA).

Savner du inspiration til hvordan dit website kan skabe en bedre brugeroplevelse og flere resulater på bundlinjen?

Book inspirationsmøde

Hvorfor investere i IA?

Det kan formuleres ret enkelt – forretning. Brugeroplevelsen har i mange år været et nøglebegreb, men kaster vi et historisk blik på begrebet handlede det tidligere om, hvad vi troede ville virke.

Fokus var på æstetik og brandet med relativt få tanker om hvordan brugere ville agere. Der var ingen videnskab bag vores beslutninger.

Det billede har ændret sig drastisk i dag, hvor analyse og effektive sporingsværktøjer såsom Google Analytics giver adgang til nøjagtige målinger af brugeradfærd.

Det øgede fokus på optimering, og målingsbaseret udvikling har gjort det tydeligt, at selv de mindste detaljer kan have en markant effekt på brugernes adfærd, og dermed websitets evne til at indfri målene for jeres organisation.

En god informationsarkitektur bør derfor altid baseres på brugernes behov og organisationens mål for websitet. Kunsten er dernæst, at få disse to størrelser til at mødes nøjagtigt der, hvor der skabes mest værdi for begge parter.  

Klikbare prototyper

Hos Twins Solutions får I en logisk fornemmelse af websitets opbygning inden det er udviklet - i form af klikbare prototyper, som også kaldes wireframes.

Med prototypen som værktøj arbejder Twins Solutions systematisk med brugervenligheden, og sikrer at sitet eksponerer brugerne for netop de informationer og handlemuligheder, der er strategisk vigtige for jer.

Fordele ved iA

  • Fokus på brugernes behov - ikke æstetikken
  • Fokus på prioritering og strukturering af indhold og vigtige handlingsmuligheder
  • Løsningen bliver mere brugervenlig
  • Løsningen bliver mere konverteringsoptimeret
  • Enkelt at ændre i prototyper fremfor design 

It's Not Information Overload. It's Filter Failure.
- Clay Shirky