Twins Solutions er
Dynamicweb partner

Kan I se værdien i at integrere web content management, e-commerce og online marketing i én platform? Og vil I tilmed samarbejde med en Dynamicweb partner? Twins Solutions kan levere løsninger, som giver optimale forudsætninger for at vedligeholde den digitale tilstedeværelse - nemt og effektivt.

Vil du høre mere om Dynamicweb og dine muligheder med platformen? 

Book inspirationsmøde

 

Kontakt os gerne, for at høre mere om, hvordan en Dynamicweb-baseret løsning kan hjælpe jer. 

 

All-in-one platform

Ved at implementere Dynamicweb får I en effektiv platform, hvorfra vedligeholdelse og optimering af den digitale tilstedeværelse kan tilrettelægges og eksekveres. Fra platformen kan der forfattes og udsendes nyhedsbreve, markedsføres nye produkter i webshops og opsættes split-tests. Dynamicweb favner derved alt, hvad der er brug for til integrering og vedligeholdelse af både websites, webshops og online marketing.  

Systemet har standardintegration til Microsoft Dynamics AX, NAV og C5, hvilket sikrer gode integrationsmuligheder med anvendte systemer. 

Dernæst er Dynamicweb bygget på .Net platformen fra Microsoft, hvilket er jeres garanti for et gennemtestet og driftssikkert system.

Dynamicweb er derfor en effektiv platform for jer, som ønsker at integrere web content management, e-commerce og online marketing i én løsning. 

Dynamicweb Partner

Twins Solutions er certificeret Dynamicweb partner, hvilket er jeres sikkerhed for samarbejde med en kompetent og erfaren leverandør. Sammen udvikler vi den rigtige løsning - selvfølgelig med afsæt i jeres behov og forretning.   

Fordele ved Dynamicweb

  • Brugervenligt CMS system, som er nemt at anvende. 
  • Én platform til website, webshop og online marketing. 
  • Dynamicweb er bygget på .Net platformen fra Microsoft.
  • Opnå indsigt i den digitale brugeradfærd. 
  • Læs mere om Dynamicweb. 

Digital brugeradfærd

Med Dynamicweb har du mulighed for at optimere på baggrund af digital brugeradfærd, som registreres af systemet. Information om digital adfærd er værdifuld information, som kan skabe resultater for den digitale tilstedeværelse - det er muligt at optimere online marketing indsatsen og identificere potentielle leads.