Vi er summen af vores
medarbejdere

Ingen virksomhed er bedre end summen af dens medarbejderes kompetencer. Derfor er vi også stolte over vores team af erfarne digitale ildsjæle.

Kontakt os
Har du et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Email: info@twins.net
Telefon: 70 20 69 30

Luk Christina Nielsen - Kreativ chef

Christina Nielsen|Kreativ Chef

E:
M: 24 29 59 71

Som Kreativ Chef hos Twins Solutions skaber Christina sammenhæng imellem organisationers online og offline design og deres øvrige visuelle udtryk.

Christina udvikler design, der understøtter forretningen og brandet og samtidig også understøtter brugervenlighed og funktionalitet. Hun mener, at det er afgørende at der udvikles design, som gavner løsningernes konverteringsgrad.   

Hun arbejder ud fra en filosofi om, at en god kundedialog skal være grobund for en løsning af høj kvalitet.   

Yderligere er Christina uddannet Cand. Arch. i 'Industriel Design' ved Kunstakademiets Arkitektskole.

Favorit aversion: Imitation fx. online magasiner der bladrer, 3D knapper eller noter skrevet med Comic Sans. Tak Apple for iOS 7!

Luk Finn Geisler - Partner

Finn Geisler|Partner

E:
M: 24 29 59 75

Finn grundlagde i 2002 Twins Solutions i samarbejde med kollegaen og kammeraten Steen.

I dag er Finn partner og har til daglig ansvaret for nogle af de store kunder. Han byder samtidig ind med sparring omkring salg og markedsføring.

Foruden ansvaret for nogle af Twins store kunder, sidder Finn i bestyrelsen for FutureLink og for Twins Solutions.

Luk Jesper Andersen, direktør

Jesper Andersen|Direktør

E:
M: 22643003

Som Direktør for Twins Solutions har Jesper fokus på at sikre ny vækst og en markant markedsposition i Twins Solutions forretning på området for online platforme.

Jesper har mere end 12 års erfaring med at skabe webprojekter for private og offentlige kunder – og har gennemgående været optaget af, hvordan virksomheder bruger data, statistik og viden om deres kunders brugeradfærd til at optimere deres digitale tilstedeværelser.

Jesper har igennem tiden opnået gode resultater, og har derfor massiv erfaring med at skabe stærke webprojekter og digitale løsninger til virksomheder.

Luk Lars Jakobsen - Frontend designer

Lars Jakobsen|Frontend designer

E:
M: 24 29 59 85

Som Frontend Udvikler hos Twins Solutions er det en æressag for Lars, at skabe optimale brugeroplevelser på tværs af platforme og enheder.

Han har arbejdet med frontend design siden 2003, og har udpræget flair for online design.

Lars tror på individuelle løsninger der tager stilling til visning på mobile enheder, og belønner moderne browsere; løsninger der er søgemaskineoptimeret og nemme at bygge videre på.

Dette gør Lars til en bundsolid og kompetent Frontend Udvikler, som ikke overlader noget til tilfældighederne.

Favorit værktøj: Chrome Developer Tools

Favorit app: Bike baron ~ completion: 100% easy + 100% medium + 100% hard + 50% extreme (Her bygger Lars baner med sin 5 årige søn).

 

Luk Steen Christiansen - Partner

Steen Lund Christiansen|Partner

E:
M: 24 29 59 74

Steen grundlagde i 2002 Twins Solutions i samarbejde med kollegaen og kammeraten Finn.

I dag er Steen partner, og har til daglig ansvaret for administration, kontraktforhold og økonomi. Derudover sidder han i bestyrelsen for Vinum Optimum og for Twins Solutions.

Luk

Jan Hjørdie|Backend udvikler

E:
M: 28876905

Jan er sådan en der ved alt om alt. I hvert fald når det kommer til, hvordan internettet fungerer. Han sidder primært og backend-udvikler på større projekter.

Når han altså ikke står og brygger espresso til kollegaer og kunder på vores Profitec Pro 500 med to kamre, backflush og hele molevitten. 

 

Luk Peter Hecter

Peter Hecter|Client Director

E:
M: 40528428

Der står Client Director på Peters visitkort. Det betyder, at han er den hos Twins Solutions, der har ansvaret for at skabe og vedligeholde forholdet til dig som enten nuværende eller kommende kunde og hjælpe dig med at udvikle din forretning digitalt.

Peter er en veteran i digital-branchen herhjemme og er nok så senior, som du kan få det på disse breddegrader – uden skelen til alder i øvrigt…

Når Peter ikke holder møde med dig, plejer han sin smash, serv og slice på tennisbanen.

 

Luk

Martin Amsinck|Webudvikler

E:
M: 31 14 14 18

Det er Martin der sidder med fingrene nede i den helt grundlæggende kode og kan få alle dine web services, databaser og jeg skal komme efter dig til at spille sammen med dit website. Og så kan han sådan set også frontend-delen, så han er lidt kodningens svar på en schweizerkniv. 

Når schweizerkniven er foldet sammen, dyrker Martin kickboxing. 

 

 

Luk Frode LIndtner

Frode Lindtner|Udvikler

E:
M: 53802966

Som systemudvikler sidder Frode og balancerer med alle mulige dele i et digitalt projekt, som bevæger sig i forskellige tempi. Tænk på tallerken-spinneren i et cirkus. På samme måde sidder Frode hver dag og jonglerer med alt fra databaser til photoshop-filer.

Frodes evner er også anerkendt uden for internettet. Han træner diverse fastpitch (som er lidt det samme som softball) (som igen er lidt det samme som baseball) hold i Danmark. Derfor er hans yndlingshjørne af internettet også Major League Baseball Stats på mlb.com

Luk

Mads Krohn|Udvikler

E:
M:

Mads startede som .NET udvikler i 2008 og har derfor 10 års jubilæum i 2018 #erderkage ?
De sidste 8 år af dem har stort set kun været centreret omkring Umbraco og Mads er klart en af vores lead-udviklere på den platform. Han arbejder primært som backender-udvikler, men løser også frontend-opgaver fra tid til anden.

Fritiden går mest med familie og venner, (endnu) mere kode + lidt computerspil.

Favorit app: Twitter

Luk

Andreas Nordmand Andersen|Systemkonsulent

E:
M: +45 42464749

Andreas er systemkonsulent og har en baggrund fra DTU med en bachelor i Software Teknologi, og har derfor en bred vifte af viden inden for software udvikling.

Andreas har altid ønsket sig at kunne fokusere på backend-delen og derfor sidder han primært med denne del hos Twins og ” elsker at kode i C#.Net i Visual Studio”, siger han. 

Det er muligheden for at være med til at løse en kompleksproblemstilling, der tænder Andreas som udvikler.

Når Andreas ikke udvikler hygger han med vegetarisk madlavning og glas rødvin med sin kæreste. Andreas går i kirke om søndagen, spiller guitar og mødes med sine venner for at skyde lerduer eller tage en drengerøvstur i sommerhus og drikke øl og grille (soya)pølser. 

Luk

Gheorghe Balan|Backend udvikler

E:
M: 27501769

Gheorghe sidder med sine rumænske ben i både Umbraco og Sitecore og backend-udvikler og hjælper ligeledes med rådgivningen af vores kunder i, hvordan en løsning bedst implementeres og hvorfor.

After hours går tiden med biograf og litteratur og (flere!!) fremmedsprog. Måske derfor er Google Translate en af Gheorges yndlingsting på internettet. 

Luk

Sine Porsborg Børsen|Projektleder

E:
M: 26164610

Som projektleder bruger Sine det meste af tiden på at koordinerer mellem kunder, udviklere og andre dele af projekterne. Hendes ynglings værktøj er Excel og lister generelt. Både privat og på jobbet. Så hvis det ikke allerede står i et Excel ark, så står det helt sikkert på en Post-it og venter.

Når Sine ikke redigerer sine mange ark, så bruger hun tiden med sin familie, som optager det meste af fritiden. Her bliver der selvfølgelig også lavet lister som blandt andet kan indeholde ting som skøjtehal, lege biograf i sofaen, caféture, rødvinsaftner, ture i skoven, legeaftaler og meget andet.

Luk

Natalie Canfarotta|Receptionist

E:
M:

Natalie er det ansigt du møder, når du træder ind ad døren og den stemme du møder, når du ringer på telefonen. Hun skal derfor kunne lidt af alting for at levere kompetent service og samtidig få alt praktisk på kontoret til at spille. Og det gør det. Så englene synger. 

Luk

Kåre Gade Petersen |Client Director

E:
M: 26377914

Kåre er civilingeniør fra DTU, med mere end 15 års erfaring inden for e-handel.
Han har en eminent forretningsforståelse og evne til at sætte sig ind i en virksomheds udfordringer.
Kombineret med gode projektlederegenskaber er han uundværlig på ethvert projekt.

Luk

Rune Peter Olsen |Senior Lead Developer

E:
M: 26377915

Rune er civilingeniør fra DTU, med mere en 15 års erfaring inden for e-handel.
Han er et teknisk unikum der ser løsninger på svære problemstillinger for sig, som almindelige mennesker ser fjernsyn.
Er det svært? – så ring til Rune.

Luk

Rasmus Svinding |Project Manager & Marketing Advisor

E:
M: 26377916

Rasmus har mange års erfaring inden for optimering, udvikling og processtyring.
Han er knivskarp til at bevare overblikket og sørge for at kunderne føler sig rigtig godt tilpas hos Twins - uanset hvor travlt vi har.
Avanceret SEO og SEM er også blandt nogle af de ekstra kompetencer du finder hos Rasmus.
Helt fundamentalt: Man kommer ikke foran ved at gå i andres fodspor.

Luk

Asger Espersen|System udvikler

E:
M: 26174924

Som system udvikler hos Twins Solutions sidder Asger med næsen i koden og laver både backend og frontend på løsninger. Asger sætter en dyd i at sammenstykke kode som levere højt ydende dele til løsninger. Ydermere er han uddannet fra DTU med en kandidat i Software Engineering.

Uden for nørderiet dyrker Asger fodbold med vennerne i motionsrækken og orienteringsløb, derudover så tilbringer han sin tid med sin kæreste som kommer fra Tyskland, så turen går tit ned for at smage kulinariske specialiteter såsom Currywurst og Eierschecke.