Services

DIGITALE LØSNINGER

En digital løsning eller blot en hjemmeside

I Twins Solutions er der ikke noget der er finere end noget andet, men vi kender til alle klicheerne og buzzwords'ne i branchen og følger med i den evige udvikling inden for digital markedsføring, commerce, foretning og de nyeste trends og skabeloner inden for udvikling.

Vores primære ambition er i partnerskab med vores kunder, at skabe fundamentet til deres Digitale Succes, gennem skarp eksekvering af vores kundes forretningsmål.

Vi bistår derfor gerne med alt lige fra strategi, koncept og design, til den endelige implementering og eksekvering af disse, både som hele digitale løsninger, eller håndplukket for at løse et specifikt ønske.

Strategi

At definere mål for ens online aktivitet, flytter beslutninger fra fornemmelser til strategi

Hvis du gerne vil tage beslutninger, der skaber digital succes for din forretning og dine kunder, så skal du lægge en strategi.

Hos Twins Solutions arbejder vi efter vores egen lav-praktiske model, som med vores 4 byggeklodser giver dig:

1. en indsigt i de digitale muligheder, med udgangspunkt i jeres virkelighed

2. en klarlægning og dokumentation af jeres nuværende forretning og processer, som kan udnytte de digitale muligheder

3. en definition af dine konkrete mål for dine digitale indsatser

4. en Digital Gameplan, som giver dig et roadmap og en prioritering af dine indsatser de næste 3 år

Den grundlæggende ide med dette er at flytte dine beslutninger fra en mavefornemmelse til at flugte med virksomhedens samlede mål, men prioriteret efter de indsatser der har det største potentiale for forretningen

KREATIVITET

Resultatet bliver kun godt, hvis vi samarbejder

Hvert projekt starter med at vi sætter os ind i kundens forretning og sammen definerer projekt, mål og succeskriterier.
Gode resultater kræver godt samarbejde. Vi er afhængige af kundens ekspertise og feedback, når vi skal forstå hans forretning og udfordringer.
Vores løsninger skulle gerne i sidste ende være gennemtænkte og engagerende og en integreret del af kundens forretning og identitet.
Vi er overbeviste om at gode brugeroplevelser er en god forretning.

Udvikling

Hos Twins Solutions udvikler vi det meste på Microsofts .Net platform

Udvikling til "nettet" har undergået flere revolutioner siden det midt 90'erne blev en ting.

Hos Twins Solutions har vi organiseret os i tre kompetencegrupper: "Online Handel", "CMS og Skræddersyet udvikling" og "Frontend".

Inden for alle tre kompetencegrupper er der et vist overlap, således at vi udover vores primær kompetence alle har en "Full Stack" udvikler i maven.

VORES PARTNERE

Vi eksekverer på kendte og velfunderede platforme

Twins Solutions har altid haft en strategi om at bygge på Best Practice. 

Uanset om vi i er i et strategi, koncept, design eller udviklings -forløb, baserer vi alle vores leverancer på standard platforme.

I Strategi fasen bruger vi f.eks. Business Model Canvas til at dokumentere vores kunders forretning, på koncept plan bruger vi Persona Studier og User Journeys til at danne fundament for fastlæggelse af interessenter, målgrupper og deres færden digitalt. Og i implementerings og udviklingsfasen bruger vi de nyeste .Net teknologier, CMS platforme som Umbraco og Dynamicweb og frameworks som GULP og React for at få vores brugergrænseflader til at understøtte vores kunders høje krav til interaktion og funktionalitet.

Umbraco Guld Partner

Umbraco - The friendly CMS

Hos Twins Solutions har vi arbejdet med Umbraco siden det blev til, og vi har udviklet langt over 100 løsninger på platformen. Derfor har vi et solidt kendskab til Umbraco, og kan fungere som jeres Umbraco partner, både hvad angår rådgivning, udvikling og implementering.  Sammen kan vi skabe den helt rigtige løsning – selvfølgelig med udgangspunkt i jeres forretning og behov. 

Umbraco er et stærkt Content Management System, som er brugervenlig – det er nemt at redigere indhold og tekster - og har desuden gode integrationsmuligheder. Det beyder helt konkret at platformen kan integreres med andre platforme såsom ERP systemer, sociale medier, nyhedsbreve og mobile platforme. Umbraco er en professionel og gennemtestet platform, hvor kun kreativiteten sætter grænser.

Vi har igennem tiden udviklet mange løsninger på Umbraco-platformen, og har blandt andet udviklet løsninger til Arbejdernes Landsbank, Naturstyrelsen, Arbejdsmarkedsstyrelsen og Søfartens Arbejdsmiljøråd.

Dynamicweb Platinum Partner

Dynamicweb - All-in-one platform

Commerce, PIM, ERP og integration. Skal du sælge varer på nettet uanset om det er B2B eller B2C, så er det umuligt at komme uden om Dynamicweb som platform.

Systemet er en fuld "All-in-one" platform, hvorfra man kan håndtere alle sine digital marketing og salgs aktiviteter, med alt fra marketing-automation, Live integration til ERP og berigelse af varer gennem PIM.

Systemet har standardintegration til både ældre og nyere versioner af Microsoft Dynamics AX, NAV og C5, hvilket sikrer gode integrationsmuligheder med anvendte systemer. 

Ucommerce Powerhouse

Ucommerce - Open, extendable and designed to grow with your business needs

Har du allerede en hjemmeside bygget på Umbraco CMS og tænker du at næste skridt er at sælge dine varer på hjemmesiden, eller vil det bare være praktisk at lave en integration til dit ERP system, så er Ucommerce måske svaret.

Med solide cases fra hele verdenen og integration til flere CMS systemer, har denne danske commerce platform for længst bevist sit værd.

I Twins Solutions har vi brugt systemet til både B2C og B2B butikker og integreret denne til ERP systemer fra Economic, Navision og Axapta.