Om os

Tilgang og proces

Forskellige brancher, forskellige krav, forskellige løsninger, men processen er den samme

I Twins Solutions siger vi ofte lidt for sjov, at vi laver alt. Men når man ser på vores løsninger, for de mere end 50 kunder vi hjalp i 2018, vidner det om en stor alsidighed.

I virkeligheden er det nu ikke så underligt, at vi kan være en afgørende factor på så mange forskellige typer af løsninger. Vores processer til at tilegne os viden om en ny kundes forretning, til at definere mål og krav, til at implementere og udvikle systemer og endelig til at drifte vores mange løsninger, er nemlig solidt rodfæstet i vores DNA og har i mere end 15 år bevist, at de understøtter vejen fra ide til succesfuld aflevering, uanset branche og krav.

Historie

Der var engang

I 2002 blev datterselskabet Twinsoft købt ud af Hewlett Parckard ved en Management Buy Out og det nye selskab fik navnet Twins Consulting.

I 2003 købte vi bureauet Mus og Mænd og i 2005 styrkede vi os yderligere ved at købe Grapenet og slog os samtidig ned i Lyngby, hvor vi har holdt til lige siden.

I 2006 skabte vi forretningsbenet Twins Solutions, så der var en klar strategi om både at kunne tilbyde konsulenter på korte eller længerevarende kontrakter til at sidde hos kunderne, men også at lave hele webløsninger via vores eget team, fra undfangelse over implementering til drift. Siden er det er blevet til endnu to opkøb af henholdsvis Spring Company og Easyflow.

I dag opererer Twins Solutions som et selvstændigt Digital Bureau, med services der stadig dækker hele spektret af digitale løsninger fra ide til idriftsættelse.

 

Kontakt

Mød vores 20 digitale ildsjæle på kontoret i Lyngby

Vi elsker at have gæster, og har altid en kop kaffe parat, også når du kommer uanmeldt.
Vil du til gengæld gerne være sikker på at vi er hjemme, så kontakt en af vores kontakt direktører eller komptenceansvarlige her:

Jesper Andersen
CEO
+45 2264 3003
Kåre Gade Petersen
Client Director
+45 2637 7914
Peter Hecter
Client Director
+45 4052 8428
Rune P. Olsen
Head of Commerce Development
+45 2637 7915
Jan Hjørdie
Head of CMS & Custom Development
+45 2887 6905
Christina Nielsen
Creative Director
+45 2429 5971