Seniorland

opgave

Ny løsning tilpasset eksisterende arbejdsgange og processer

Zealand Care er en af Danmarks førende serviceudbydere til det offentlige og private inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger.

De ønskede sig et nyt moderne website samt en ny webshop til deres detailkæde Seniorland. For webshoppen vedkommende var ønsket især at flytte omsætning fra de fysiske butikker over i webshoppen.

Et krav var at løsningen skulle tilpasses eksisterende arbejdsgange og processer, og at en stærk integration til deres Microsoft Dynamics C5 skulle etableres for visning af realtids priser og lagerstatus.

 

løsning

Umbraco og uCommerce med integration til Microsoft Dynamics C5

Vi løste opgaven ved at implementere en samlet løsning for både website og webshop baseret på Umbraco og uCommerce. Den stærke integration med Microsoft Dynamics C5 gjorde at vi i realtid kunne vise produktkatalog, priser og lagerstatus.

Endvidere blev der implementeret en integration med deres media system, for automatisk opdatering af produktbilleder.

resultat

Et centralt omdrejningspunkt i Seniorlands kontakt med kunderne

Webshoppen øgede allerede fra første måned Seniorlands omsætning, og samlet set blev både website og webshop væsentlig nemmere at vedligeholdt, grundet at alle arbejdsgange blev bibeholdt i de eksisterende forretningssystemer.

Webplatformen er i dag blevet et centralt omdrejningspunkt i Seniorlands kontakt med kunderne.

Kontakt

Kåre Gade Petersen

Client Director
kgp@twinssolutions.dk
+45 2637 7914