Digital oprustning skal sikre plads i verdensarven
Nyborg kommune

I Nyborg kan man gå i kongernes fodspor og fornemme, hvordan vigtige dele af Danmarks historie blev skabt der. Nu skal hjemmesiden Danmarksrigeshjerte.dk brande Nyborg for både turister og tilflyttere.

Projektnavn:
Danmarks Riges Hjerte

Lanceringsdato:
17 januar 2013

Leverancer:
Websites, Mobil og tablets, Offentlige, Umbraco

Ydelser:
Umbraco CMS
Mobil tilstedeværelse
Strategi & Kommunikation
Informationsarkitektur
Design

Link:
http://www.danmarksrigeshjerte.dk

  • Responsivt website med fokus på story telling
    Responsivt website med fokus på story telling
  • Websitet er responsivt, og tilpasser sig brugernes skærmstørrelser
    Websitet er responsivt, og tilpasser sig brugernes skærmstørrelser
  • Nyborg opruster (digitalt)
    Nyborg opruster (digitalt)

Behov

Nyborg er en by som er central i Danmarks historie, og det vil byen gerne vise og skabe engagement omkring. Det har været målsætningen bag hjemmesiden Danmarksrigeshjerte.dk, som indeholder en række interaktive elementer og muligheder.

”Vi har ønsket at bygge et digitalt univers, som giver en fornemmelse af alt det, der er med til at gøre Nyborg til verdensarv. Efter et udbud faldt vores valg på Twins løsning, fordi den lever op til vores krav om en driftsikker og meget fleksibel webløsning, vi selv kan arbejde videre med”, siger Troels Malthe Borch fra Østfyns Museer.

Løsning

Nyborg Kommune har fået udviklet et responsive website. Websitet er designet og udviklet med henblik på at blive toneangivende for, hvordan kommuner og kulturinstitutioner vælger at brande deres kulturarv i fremtiden.

Løsningen er indbydende, levende og indeholder både blog og forum, så lokale kræfter kan bidrage til at få Nyborg på UNESCOs liste over verdensarv. 

Danmarks Riges Hjerte

Levende formidling

Med det nye website har Nyborg Kommune fået en online tilstedeværelse, hvor fortællingen om Nyborgs fantastiske historie og kulturarv ikke blot formidles og udfoldes, men også bliver levendegjort.  

REsponsive design

Løsningen er bygget på en flydende struktur, så den vises i et format, der passer til brugernes skærmstørrelser. Byens events og oplevelser er derfor ligeså tilgængelige på en smartphone som på en desktop computer.