Arbejdernes Landsbank

INSIGHT

Digitale løsninger til danskernes foretrukne bank

En bank, som bygger på sunde værdier, skal kommunikere troværdigt og understøtte de digitale muligheder der giver deres kunder den mest indsigtsfulde og optimale betjening.  Kunderne skal opleve, at der er en sammenhæng mellem on-line og off-line oplevelsen hos deres bank. Vi hjælper Arbejdernes Landsbank med at skabe troværdige digitale oplevelser for bankens kunder, og vi er med hele vejen - fra strategi til billedvalg og teknologi, når det gælder bankens hjemmeside.

LØSNING

Bygget af moduler

Arbejdernes Landsbanks hjemmeside er bygget af moduler som fleksibelt kan sammensættes efter behov.

Modulerne er horisontale byggeklodser, som redaktørerne hos Arbejdernes Landsbank frit kan placere i forlængelse af hinanden. Med modulerne kan redaktørerne skabe overskuelige og inspirerende overblikssider. Der er bygget indholdssider som samler alt indhold om et givent emne, på en overskuelig måde, og udviklet standarder for kampagnesider, så banken hurtigt kan eksekvere en ny kampagne uden at skulle bygge alt fra grunden. 

Der er udviklet moduler til bl.a. tekst, accordions, tabeller, faktabokse, Call-to-actions, check-lists, relateret information, kontaktformularer, teasere, indgange, faner og desuden diverse beregnermoduler til online rådgivning. Vi har bygget "universer" med egne farver, billedstil og tone-of-voice til målrettet kommunikation med bankens forskellige målgrupper via predefinerede farvetemaer.

RESULTAT

En åben og levende hjemmeside

På hjemmesiden anvendes fotos i vid udstrækning til at understøtte kommunikationen. Billederne bruges bl.a. til at illustrere at Arbejdernes Landsbank er en bank, der i både rådgivning og kommunikation har fokus på, at rigdom handler om andet end penge. - Nogle føler sig rige ved at købe en ny bil eller nyt designerkøkken, mens andre føler sig rige ved at bruge mere tid med familien.

Billeder af "rigtige" mennesker i rigtige situationer signalerer at her er en imødekommende bank med fokus på de sunde værdier.

 

 

Kontakt

Peter Hecter

Client Director
phe@twinssolutions.dk
+45 4052 8428