Velkommen til
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes landsbank nye website afspejler bankens imødekommenhed og ærlighed.

Projektnavn:
Redesign af Arbejdernes Landsbanks website

Leverancer:
Websites, Private, Umbraco

Ydelser:
Design
Informationsarkitektur
Umbraco CMS
Mobil tilstedeværelse

Link:
www.al-bank.dk

  • Skift til kundernes foretrunkne bank
    Skift til kundernes foretrunkne bank
  • Find nemt den bank som ligger lige på vejen hjem fra arbejde.
    Find nemt den bank som ligger lige på vejen hjem fra arbejde.
  • Hvor dyr en bolig kan du kigge efter?
    Hvor dyr en bolig kan du kigge efter?

Udfordring

Det website som vi havde udviklet til Arbejderns Landsbank i 2006-2007 trængte efterhånden til en modernisering. Internetmediet har udviklet sig meget siden 2007, banken har udviklet sig og det samme har brugernes behov.

Arbejdernes Landsbank ønskede et website, der bedre udnytter mediets muligheder og som markedsfører Arbejdernes Landsbank, som en moderne servicevirksomhed med fokus på at skabe værdi for kunderne.

Resultat

Arbejdernes Landsbanks nye website er åbent og imødekommende. Der gøres i stort omfang brug af billeder til at understøtte kommunikationen og skabe sammenhæng med bankens øvrige markedsføring.

Billederne bruges bl.a. til at illustrere at Arbejdernes Landsbank er en bank der i både rådgivning og kommunikation har fokus på at rigdom handler om andet end penge. Alle er rige på noget forskelligt. Nogle føler sig rige ved at købe en ny bil eller nyt designerkøkken. Nogle føler sig rige ved at bruge mere tid med familien, mens andre føler rigdom ved frivilligt arbejde.

Sitet er desuden opbygget så det bedst muligt understøtter de gængse brugsscenarier.

Arbejdernes Landsbank

log på netbank

Størstedelen af de besøgende på banksites og således også på Arbejdernes Landsbanks website går direkte i netbanken. Derfor ligger der i hovedmenuen en stor rød knap til log ind.

Globale links til Kontakt og Selvbetjening understøtter andre gængse brugsscenarier.

 

potentielle kunder

Besøgende der ikke allerede er kunder i banken kommer typisk i forbindelse med behov for optagelse af nyt lån til fx bil eller i forbindelse med overvejelser om at skifte bank. 

På sitet mødes de af budskaber som "Skift til kundernes foretrunkne bank" og links til beregnere til beregning af "Hvor dyr en bolig,
du kan kigge efter".