Et langvarigt samarbejde med
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank har været kunde hos Twins Solutions siden 2004, og vi har sammen skabt en lang række spændende projekter over tid.

Projektnavn:
AL-Bank

Leverancer:
Websites, Mobil og tablets, Markedsføring, Private, Umbraco

Ydelser:
Design
Mobil tilstedeværelse
Umbraco CMS
Informationsarkitektur
Strategi & Kommunikation

 • Netbank der er tilgængelig på alle gængse devices
  Netbank der er tilgængelig på alle gængse devices
 • Forbered dig på en inspirerende og anderledes værdisamtale
  Forbered dig på en inspirerende og anderledes værdisamtale
 • "Vi er eksperter i andelsbolig" - landingpage med et bredt overblik

Behov

Samarbejdet med Arbejdernes Landsbank er kendetegnet ved, at vi er med hele vejen fra strategi og koncept til teknisk implementering og organisatorisk forankring.

Samarbejdet startede oprindeligt ved at Twins Solutions foretog en ekspertvurdering af bankens daværende website. Denne identificerede brandingmæssige, strukturelle, funktionelle og indholdsmæssige problemer på sitet, - problemer der forhindrede brugeren i at få sine behov opfyldt så effektivt som muligt.

For Arbejdernes Landsbank var dette en øjenåbner, der synliggjorde et latent potentiale i deres digitale formidling og derfra startede et konstruktivt og værdiskabende samarbejde. 

Løsning

Løsningerne til Arbejdernes Landsbank er mange og spænder vidt i kompleksitet, omfang og kommunikationsmål. Fællesnævneren er, at vi hele vejen igennem har haft fokus på at formidle bankens værdier og identitet som værende troværdig og ærlig. 

 • Tilpasning af BECs løsninger til Arbejdernes Landsbank (Netbank til desktop, iPad, android, iPhone og Windows 8/Phone)
 • Udvikling af en række beregnere bl.a. en omkostningsberegner, der hjælper bankens privatkunder med online rådgivning.
 • Udvikling af landingpages for bl.a. andelsboliglån til understøttelse af markedsføringstiltag.
 • Udvikling af et employer site til branding af Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads, og med det formål at styrke tiltrækningen af medarbejdere. Se case
Arbejdernes Landsbank

løbende opdatering sat i system

Sammen med banken arbejder vi løbende på udvikling af nye services og opdatering af eksisterende.

Opgaverne planlægges og prioriteres kvartalsvis på en workshop, hvor aktiviteterne også koordineres med bankens øvrige marketing aktiviteter.

Lær med lyst. Lyst til at lære.

Arbejdernes Landsbank vil gerne gøre deres kunder og deres børn rigere på noget af det mest værdifulde, der findes - nemlig viden.

Derfor har de siden 2008 afholdt mange foredrag om, hvordan vi som forældre giver børnene den bedste opvækst og de bedste vilkår for et sundt liv. Foredragsholderne tæller er bl.a. Svend Erik Schmidt, Arne Nielson, Nicolai Moltke-Leth og senest Peter Mygind.

På websitet kan du bl.a. teste om du og dit barn er til helheder eller detajler, og om læring sker bedst ved at se, høre, røre eller gøre.