Vi er summen af vores
medarbejdere

Ingen virksomhed er bedre end summen af dens medarbejderes kompetencer. Derfor er vi også stolte over vores team af erfarne digitale ildsjæle.

Kontakt os
Har du et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Email: info@twins.net
Telefon: 70 20 69 30

Luk Christina Nielsen - Kreativ chef

Christina Nielsen|Kreativ Chef

E:
M: 24 29 59 71

Som Kreativ Chef hos Twins Solutions skaber Christina sammenhæng imellem organisationers online og offline design og deres øvrige visuelle udtryk.

Christina udvikler design, der understøtter forretningen og brandet og samtidig også understøtter brugervenlighed og funktionalitet. Hun mener, at det er afgørende at der udvikles design, som gavner løsningernes konverteringsgrad.   

Hun arbejder ud fra en filosofi om, at en god kundedialog skal være grobund for en løsning af høj kvalitet.   

Yderligere er Christina uddannet Cand. Arch. i 'Industriel Design' ved Kunstakademiets Arkitektskole.

Favorit aversion: Imitation fx. online magasiner der bladrer, 3D knapper eller noter skrevet med Comic Sans. Tak Apple for iOS 7!

Luk

Esben Hørning Spangsege|Social Media Rådgiver

E:
M: 29 89 55 60

Som Social Media Rådgiver hos Twins Solutions er Esbens primære rolle, at rådgive vores kunder om, hvordan de bør anvende sociale medier til at nå deres mål og hvordan sociale medier integreres i både strategi og forretning.

Med erfaring som Projektleder og Community Manager for Networked Business Institute - det tidligere Socialsemantic.eu - har Esben stor indsigt i den digitale udvikling, den digitale økonomi og hvordan virksomheder og organisationer opnår værdi ved at kommunikere og agere online. 

Esben er engageret og tænker social media-løsninger ind i nærmest alt hvad han foretager sig.  

Favorit arbejdsredskab: Networked Business Cases - en samling af danske og internationale social media cases.

Luk Finn Geisler - Partner

Finn Geisler|Partner

E:
M: 24 29 59 75

Finn grundlagde i 2002 Twins Solutions i samarbejde med kollegaen og kammeraten Steen.

I dag er Finn partner og har til daglig ansvaret for nogle af de store kunder. Han byder samtidig ind med sparring omkring salg og markedsføring.

Foruden ansvaret for nogle af Twins store kunder, sidder Finn i bestyrelsen for FutureLink og for Twins Solutions.

Luk Jesper Andersen, direktør

Jesper Andersen|Direktør

E:
M: 22643003

Som Direktør for Twins Solutions har Jesper fokus på at sikre ny vækst og en markant markedsposition i Twins Solutions forretning på området for online platforme.

Jesper har mere end 12 års erfaring med at skabe webprojekter for private og offentlige kunder – og har gennemgående været optaget af, hvordan virksomheder bruger data, statistik og viden om deres kunders brugeradfærd til at optimere deres digitale tilstedeværelser.

Jesper har igennem tiden opnået gode resultater, og har derfor massiv erfaring med at skabe stærke webprojekter og digitale løsninger til virksomheder.

Luk Lars Jakobsen - Frontend designer

Lars Jakobsen|Frontend designer

E:
M: 24 29 59 85

Som Frontend Udvikler hos Twins Solutions er det en æressag for Lars, at skabe optimale brugeroplevelser på tværs af platforme og enheder.

Han har arbejdet med frontend design siden 2003, og har udpræget flair for online design.

Lars tror på individuelle løsninger der tager stilling til visning på mobile enheder, og belønner moderne browsere; løsninger der er søgemaskineoptimeret og nemme at bygge videre på.

Dette gør Lars til en bundsolid og kompetent Frontend Udvikler, som ikke overlader noget til tilfældighederne.

Favorit værktøj: Chrome Developer Tools

Favorit app: Bike baron ~ completion: 100% easy + 100% medium + 100% hard + 50% extreme (Her bygger Lars baner med sin 5 årige søn).

 

Luk Lotte Strøiman - Reception & administration

Lotte Strøiman|Reception & Administration

E:
M: 24 29 59 70

Med ansvaret for receptionen i Twins Solutions, er Lotte det første ansigt kunderne møder hos Twins – og et dejligt imødekommende et af slagsen.

Lotte er kontorets blæksprutte som både tager telefoner, gør klar til møder og servicerer vores kunder. Hun er desuden formidabel til at sørge for kollegerne i Twins, som aldrig mangler noget.

Derudover har hun ansvaret for alle administrative opgaver.

Lotte er med sit altid gode humør et fantastisk friskt pust i et miljø, hvor vi til tider bliver lidt nørdede.

Favorit app: Endomondo (Lotte er vild med både cykling og lange gåture).  

Luk Steen Christiansen - Partner

Steen Lund Christiansen|Partner

E:
M: 24 29 59 74

Steen grundlagde i 2002 Twins Solutions i samarbejde med kollegaen og kammeraten Finn.

I dag er Steen partner, og har til daglig ansvaret for administration, kontraktforhold og økonomi. Derudover sidder han i bestyrelsen for Vinum Optimum og for Twins Solutions.

Luk

Hasan Samanci|Frontend udvikler

E:
M: 53 56 08 07

Hasan er frontend-udvikler men siger selv ”at han laver internet”. Og det er nok ikke helt forkert. Uden Hasan ville der nemlig ikke være noget, der fungerede på din hjemmeside.

Den hastighed, som tingene udvikler sig med på internettet, er det, der driver lysten hos Hasan. Han er altid på toppen af de seneste opdateringer og tendenser.

I sin fritid er Hasan også på toppen, når han tørner ud for sit fodboldhold på de københavnske fodboldanlæg som angriber for FC 7400.

 

Luk

Jan Hjørdie|Backend udvikler

E:
M: 28876905

Jan er sådan en der ved alt om alt. I hvert fald når det kommer til, hvordan internettet fungerer. Han sidder primært og backend-udvikler på større projekter.

Når han altså ikke står og brygger espresso til kollegaer og kunder på vores Profitec Pro 500 med to kamre, backflush og hele molevitten. 

 

Luk

Peter Hecter|Client Director

E:
M: 40528428

Der står Client Director på Peters visitkort. Det betyder, at han er den hos Twins Solutions, der har ansvaret for at skabe og vedligeholde forholdet til dig som enten nuværende eller kommende kunde og hjælpe dig med at udvikle din forretning digitalt.

Peter er en veteran i digital-branchen herhjemme og er nok så senior, som du kan få det på disse breddegrader – uden skelen til alder i øvrigt…

Når Peter ikke holder møde med dig, plejer han sin smash, serv og slice på tennisbanen.

 

Luk

Imad Mohammed|Projektleder

E:
M: 20 30 70 82

Imad er Projektleder. Det betyder, at det er Imad, der styrer ressourcer, tid og alle andre organisatoriske bolde, som skal holdes i luften på de mange digitale projekter, der eksisterer hos os hver dag. Han er derfor et vigtigt bindeled mellem interne og eksterne interessenter, så det hele ender som det skal.

Der står fodbold på dagsordenen for Imad – både ivrigt udøvende og iagttagende – når excelarket lukkes ned om eftermiddagen og i weekenden.

 

Luk

Martin Amsinck|System konsulent

E:
M: 31 14 14 18

Det er Martin der sidder med fingrene nede i den helt grundlæggende kode og kan få alle dine web services, databaser og jeg skal komme efter dig til at spille sammen med dit website. Og så kan han sådan set også frontend-delen, så han er lidt kodningens svar på en schweizerkniv. 

Når schweizerkniven er foldet sammen, dyrker Martin kickboxing.